25 DOLOG AMIÉRT HÁLÁS VAGYOK

3 490Ft

“JÓ NEKEM” ÉRZÉS AVAGY A HÁLA HATALMA(S)

„Az öröm az, ami akkor történik velünk, mikor megengedjük magunknak, hogy felismerjük, hogy milyen jók is a dolgok valójában.” /Mariannae Wiliamson/

Ugyan úgy mint mindannyian Te is egy boldog és kiegyensúlyozott életre vágysz, ez nem vitás. Azt észrevetted már, hogy némely embereknek olyan természetes boldognak lenni, mások pedig csak hírből ismerik ezt az érzést? Vajon mi lehet a különbség oka?

Az egyik ok a hozzáállásban van. Az az  ember, aki észreveszi az élet apró csodáit, aki rendszeresen hálát ad, megköszöni mások munkáját, az boldogabb és kiegyensúlyozottabb. Ha észreveszed a kemény helyzetekben a lehetőséget, a negatívumokban a pozitívumokat, akkor sokkal sikeresebb és boldogabb leszel.

Ez a folyamat is hosszú tanulást igényel de elsajátításával egy teljesen másfajta életet, életérzést élhetsz át.

Ha hálát adsz nap mint nap, akkor egyre inkább életed pozitív és örömteli történéseivel foglalkozol majd. Ez pedig boldogsággal tölt el. Ami hozz a következményeket is, kiegyensúlyozottabb sikeresebb leszel, tehát megváltozik az életed.

Akár saját magadnak szerzel örömet vele, akár ajándékba viszed, a hatás nem marad el. A csomag 25 lapja mind arra vár, hogy megtöltsd hálával és szeretettel. Kompakt méretéből adódóan szinte minden női táskában elfér, Veled lehet a nehezebb napjaidon is, mintegy láthatatlan apró társ, egy szövetséges.

Hogyan használd?

Ha ajándékba viszed, akkor csak csomagold be és add át.

Ha saját magadnak választod a csomagot, akkor a legjobb ha kellemes hangulatot teremtesz. Lágy zene egy csésze gőzölgő illatos teával vagy kávéval és ráhangolódsz…MAGADRA. Minden lapra írj egy- egy dolgot, amiért hálás vagy az életedben. Ha nehéz napod van, csak vedd elő és meríts erőt a leírtakból.

MIT TARTALMAZ A CSOMAG?

Minden csomag 25 db A6-os méretű kétoldalas kártyalapot tartalmaz. Egyik oldala írható felülettel rendelkezik. A lapok egy csodás dobozkában várják, hogy teleírd őket.

Kinek ajánlom a csomagot?

Első sorban nőknek. Neked, akinek fontos a lelki béke és egyensúly, aki hinni akar önmagában.

Ha ajándékba adod, biztosan nagy örömet okozol majd vele:

 • barátnőnek, anyunak, nagyinak, tesónak, gyermekednek
 • kolleganőnek, lelki társnak
 • céges Mikulás buliban ha egymást kell megajándékozni
 • szülők-nevelők bálján tombolaként
 • céges köszönő ajándékként
 • névnapi, szülinapi vagy karácsonyi ajándékként
 • ha éppen elhagyták a barátnődet
 • ha éppen elvált a barátnőd/ismerősöd
 • önbizalomhiányban szenvedőknek (pl.coachként)
 • ha férfi vagy, akkor feleségednek/barátnődnek ajándékként
 • annak, aki éppen lelkileg padlón van
 • annak aki nem hiszi el magáról milyen csodálatos

Leírás

Ajándékba vagy saját magad örömére a hála kártya tökéletes választás. Minden csomag 25 db A6 méretű lapot tartalmaz. A lapok két oldalasak, egyik oldalon írható felülettel.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„25 DOLOG AMIÉRT HÁLÁS VAGYOK” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Cím

Go to Top