Hamarosan itt a Valentin nap, az év talán legszerelmesebb időszaka ez. Sokan ilyenkor duzzasztják óriásira a szívüket és ajándékozzák meg kedvesüket valamilyen különleges dologgal. Azt gondolom, hogy szeretni nem csak bizonyos jeles alkalmakkor kell, hanem minden egyes nap. Meghálálja a kapcsolatunk, házasságunk azt a pici törődést, amit naponta fektetünk bele. Nem kell itt óriási dolgokra gondolni, hiszen egy apró csók, ölelés, simogatás is felemelő lehet. Ebből tudom, hogy mit érez a másik.

DE ÉN MÉGIS SZERETNÉM KÜLÖNLEGESSÉ TENNI EZT A NAPOT!

Ha te most ezzel a felkiálltással olvasod a sorokat, akkor ez a kis meglepetés pont neked való. Mára hoztam nektek egy kis extra Valentin napi INGYENES ajándékot. Készítettem egy kis ajándékkártyát, kupont, melyet bevethettek a nagy napon, előtte vagy akár utána is. Be tudod rajta jelölni, hogy mennyire is szereted kedvesed, illetve írhatsz rá kedves üzenetet vagy éppen vérforraló programot is. Rajtad áll, hogy mivel töltöd meg.

A legjobb az, ha rögtön kettőt nyomtatsz belőle, így ő is kedveskedhet neked majd a nagy napon egy kis extra figyelemmel.

Töltsd le ingyenesen és vesd be azonnal! 🙂

nyomtatható ingyenes randijátékok