szerelmes ajándékok

Két tündéri kislány anyukájaként igencsak fel van adva a lecke, ha a kreativitásról, minőségi időtöltésről van szó. Éppen ezért folyamatosan azon jár az eszem, hogy milyen újabbnál újabb, játékos feladattal szórakoztassam magunkat. Szeretek tervezni, alkotni, így minden egyes játék vagy akár a két könyvem elkészítése is örömmel töltött el.

De hogyan lettem köztisztviselőből “játékgyártó”? Apukám elvesztése taszított nagyon mélyre, kerestem a kiutat és akkor jött egy webdesign suli szembe velem. Korábban engem ez a téma soha nem érdekelt, de valahogy jött egy megérzés, hogy ezt kell csinálnom. És milyen jól tettem, hogy belevágtam! Mikor alkotok és tervezek akkor szinte megszűnik körülöttem a világ.

Hiszem azt, hogy az életünket jó dolgokkal érdemes megtölteni. Játékos feladataim, a Randikland és a Kanapéutazások könyvem pont ezt a célt szolgálják.

párkapcsolat erősítés szülőknek

VIDEÓK/INTERJÚK/ONLINE BESZÉLGETÉSEK

A Randikaland könyv  megjelenése óta szép számmal érkeznek a felkérések videós beszélgetésekre, interjúkra.

Ide gyűjtöttem össze a legjobbakat, melyeket bármikor megnézhettek. Nagy öröm számomra, hogy a Kiskunhalasi Egészségfejlesztési Iroda felkérésére a tavalyi év után, idén is előadásokat tarthatok a párkapcsolat témájában. Minimális elmélet mellett inkább a gyakorlati oldalra helyezem előadásaimban a hangsúlyt, hiszen sokszor a megvalósításnál akadunk el. A példáim könnyen megvalósíthatóak, bármikor bevethetők a mindennapok megfűszerezésére.

(A képekre kattintva tudjátok megnézni az egyes videókat.)

Sláger FM interjú
Hogyan pezsdítsük fel a házasságunkat?
Hogyan őrizzük meg a házasságunkat szülőként? Gyakorlati tippek az egyhangúság ellen. …
Hogyan szeressük jól egymást?
Hogyan kommunikálunk jól a párkapcsolatunkban?
https://fb.watch/fmK0r7lim4/
Interjú Halas Tv
Randikaland online könyvbemutató
Kretter Bea interjú
RÁDIÓ INTERJÚ IHÁSZ ANITA
Rádióinterjú Ihász Anita

MÉDIAMEGJELENÉSEK

Sláger FM interjú Ihász Anita