szerelmes ajándékok

Vajon milyen két tündéri kislány és egy szuper férj mellett az élet? Hát csupa kaland, kihívás és izgalom. Ezzel gondolom hasonlóan vagy te is. Ihász Anita vagyok, a párkapcsolati kártyák, pezsdítő csomagok tervezője, párkapcsolati tréner.

Mikor első kislányommal voltam gyesen otthon, el akartam magam foglalni, hasznosan…Egyszer, mint a mesében, kipattant az agyamból, hogy márpedig én webdizájnt fogok tanulni…elvégeztem és imádtam. A lopott órák, mikor tanultam és az alkotás utáni vágy teljesen felvillanyozott. Aztán már többre vágytam…A második szülés után már nem csak énidőre, hanem férjemre is piszkosul vágytam…de ahogy szokott (?) lenni mérföldekre távolodtunk. Nem akartuk, valahogy így alakult. Küzdeni akartunk ellen de valahogy vitt a áradat, teltek a napok, hetek hónapok, egyre távolabb kerültünk…

MINT A TESTVÉREK…

már csak olyanok vagyunk…hangzott mindkettőnk szájából szinte egyszerre. HÚÚ ez ám az arcul csapár…mikor te is tudod de valahogy nem mered vagy nem akarod kimondani…és ilyenkor mi van? Mi a megoldás? Mondja már meg valaki ilyenkor mit kell tenni? Előkerültek a blogok, cikkek a témában, de valahogy egyik sem segített…aztán kitaláltam, ha nem tudjuk elmondani egymásnak szemtől szemben…akkor írjuk le..

…és így megszülettek a 25 dolog kártyalapok…

nekünk baromira bevált… nem ám elbliccelni, hanem szorgalmasan és lelkiismeretesen megírni, mind a 25 lapot. Mondd el neki miért szereted, mire vágysz…Hidd el, ő is meg fog könnyebbülni, hogy nem támadsz már megint rá ingerülten, hanem kedvesen, szívhez szóló sorokkal adod a tudtára az érzéseidet…

Hiszem azt, hogy családban jó élni…jó családban még jobb élni… Mindenkinek jár ez az élmény!! Neked is!! Persze, hogy vannak átmeneti viharfelhők de utána… Dolgozz rajta keményen, oldd meg a problémákat és KOMMUNIKÁLJ…

A kártyák után születtek meg szépen sorban a párkapcsolat pezsdítő csomagok, melyek mind azt a célt szolgálják, hogy a megfáradt és megszürkült kapcsolatokba színt vigyen. mert ugyan ki mondta, hogy egyszer majd a sült galamb eléd pottyan? Tenned kell minden egyes nap nem csak a párkapcsolatodért hanem magadért is.

A boldogtalanság túl drága mulatság…nem engedheted meg magadnak!

Ez az út valóban iszonyat nehéz. DE! Hiszem azt, ha mindannyian teszünk nap mint nap a saját életünkért, a boldogságunkért, akkor elérhetjük mindazt, amire vágyunk.

párkapcsolat erősítés szülőknek

VIDEÓK/INTERJÚK/ONLINE BESZÉLGETÉSEK

A Randikaland könyv  megjelenése óta szép számmal érkeznek a felkérések videós beszélgetésekre, interjúkra.

Ide gyűjtöttem össze a legjobbakat, melyeket bármikor megnézhettek. Nagy öröm számomra, hogy a Kiskunhalasi Egészségfejlesztési Iroda felkérésére a tavalyi év után, idén is előadásokat tarthatok a párkapcsolat témájában. Minimális elmélet mellett inkább a gyakorlati oldalra helyezem előadásaimban a hangsúlyt, hiszen sokszor a megvalósításnál akadunk el. A példáim könnyen megvalósíthatóak, bármikor bevethetők a mindennapok megfűszerezésére.

(A képekre kattintva tudjátok megnézni az egyes videókat.)

Hogyan pezsdítsük fel a házasságunkat?
Hogyan őrizzük meg a házasságunkat szülőként? Gyakorlati tippek az egyhangúság ellen. …
Hogyan szeressük jól egymást?
Hogyan kommunikálunk jól a párkapcsolatunkban?
https://fb.watch/fmK0r7lim4/
Interjú Halas Tv
Randikaland online könyvbemutató
Kretter Bea interjú
RÁDIÓ INTERJÚ IHÁSZ ANITA
Rádióinterjú Ihász Anita

MÉDIAMEGJELENÉSEK