Ajándék ötletet keresel Anyák napjára? Bizony, hamarosan itt az egyik legmeghatóbb ünnep, mikor az édesanyákra emlékezünk. Hiszem azt, hogy ezen a napon egy csepp plusz figyelem mind anyucinak nagyon jól esik. Van aki a saját készítésű ajándékokra esküszik van pedig aki nem. Mára hoztam nektek olyan kedves kis csomagokat, melyek garantáltan megdobogtatják az anyucik szívét, lelkét.

Kattints a képekre, hogy többet megtudhass a csomagokról!!

25 nagy dolog egy édesanya életében -kártyacsomag-

Nő, feleség, édesanya…számtalan szerep, amiben tündökölsz nap mint nap. A legnagyobb változást egy nő életében a kisbabája születése okozza, ez nem vitás. Mennyi édes, mókás MOZZANAT…és mennyi dolog, amire egy újdonsült édesanya vágyik… örökítsd hát meg ezeket a nagy pillanatokat… a TE NAGY PILLANATAIDAT…

És mire vágyik titokban egy édesanya? Hát pl. egy csésze forró kávéra, ülve elfogyasztott étkezésre, csinos rucira, egy könyvre, amit ki is tud olvasni… Mosolyt csalnak a fenti nagy események a te arcodra is? Neked is vannak ilyen “titkos vágyaid” ?

 

25 nagy dolog egy édesanya életébenmérföldkőkártya anyuciknak

25 lélekszépítő kaland kártyacsomag

Lélekszépítő programok hölgyeknek. Ha a lelked éppen egy kis törődésre vágyik, ha úgy érzed, hogy itt az ideje önmagadra is időt fordítani, akkor ez a csomag pont neked való. Anyaként, nőként terveztem neked ezt a csomagot. Pontosan tudom, hogy milyen érzés elveszni picit a világ zajában. De ne csüggedj, hiszen 25 vidám, lélekszépítő ötlettel azon vagyok, hogy újra megtaláld önmagadat.

A kártyacsomagban 25 db A6 méretű csodás grafikával ellátott lap található.

lélekszépítő csomag nőknek lélekszépítő csomag nőknek

25 motivációs gondolat

Motivációs kártyacsomag a hölgyek lelkéért. Dolgozó Nő, feleség, anya, ezernyi szerep, amelyben nap, mint nap helyt kell állnunk. Időnként azonban nekünk nőknek is fel kell tölteni a lélekspájzunkat, hogy újra adni tudjunk. Saját magamból kiindulva terveztem meg nektek ezt a kártyacsomagot. Legyen vidám minden napod, ha pedig most éppen nem annyira rózsás a helyzet, akkor húzz egyet a csomagból és vedd vidámra a figurát!

A csomag 24 db A6 méretű lapot tartalmaz, csinos kis dobozban.

motivációs kártyacsomag motivációs kártyacsomag

Anyák napi képvarázs -nyomtatható-

Nyomtatható és személyre szabható A4 méretű poszter Anyák napjára. Varázslatos színek, kedves fénykép kettőtökről, masnival átkötve. Micsoda megható ajándék! 🙂

személyre szabható anyák napi kép

Anyák napi kuponok -nyomtatható-

Mi mást is adhatnál édesanyádnak Anyák napjára, mint saját magadból egy szeletet. Hiszen benne növekedtél, melletted volt mindig, tanítgatott…mekkora munka van mögötte, hogy ma itt tartasz!

Az Anyák napi kuponokkal apró de annál személyesebb ajándékkal kedveskedhetsz május első vasárnapján. Olyan egyszerű de mégis hidd el, egy édesanyának hatalmas ajándék. Melyik anya nem örülne egy közös programhoz, egy mosogatás mentes ebédnek…vagy akár egy hatalmas gyermeki ölelésnek…

Megérdemli a törődést, ez nem is kétséges, éppen ezért készítettem ezeket a kuponokat.

Anyák napi kupon

Anyák napi nyomtatható képeslap csomag, 4 féle grafikával

Lepd meg édesanyádat, ezzel a vidám képeslap csomaggal!  Az egészben pedig az a jó, hogy mivel digitális, bármikor kinyomtathatod, annyit példányban, amennyiben csak szeretnéd.

anyák napjára anyák napja

anyák napjára anyák napjára

randi programok

Az anyák olyanok, hogy maminak szólítjuk őket, meleg a nyakuk meg a válluk, ahová a fejünket fúrjuk, és jó szaguk van. Az anyák mindig (mindenkor, bármikor etc.) velünk foglalatoskodnak, állandóan rajtunk tartják a szemüket, és ettől láthatóan boldogok. Boldogok. A szemük színe olyan, mintha az ég be volna borulva, de mégis ragyogna a Nap. Nevetős szemük mélyén – később – meglátjuk a szomorúságot is, az állandó, kiapadhatatlan és eltörülhetetlen fájdalmat, amelyről nem tudjuk, mire vonatkozik, hacsak nem magára a nevetésre. Enni adnak, inni adnak, puszit adnak. (…) Vagy arra ébredünk, hogy ülnek az ágyunk szélén, és fogják a kezünket. Vagy pihekönnyű tenyerüket a mellkasunkhoz tartják, a szívverésünkön, és így ébredünk. Akárhogy is, amikor kinyitjuk a szemünket, az ő arcuk tölti be az egész látható teret. A világot. Később lesz egy rövid szakasz, amikor nem szeretjük (a falnak megyünk tőle), ha hozzánk érnek. Nem kell ezt kimondanunk, tudni fogják, érezni, és megtorpannak az ajtóban, ezt még mi nem látjuk, és azt sem, hogy onnét hosszan és kedvtelve kémlelnek minket, (…) mi még az álmok ködében úszunk, amikor puhán, aranylón, mintha angyalhangot hallanánk, valami gyönyörűségeset, puhán, suhogva, igen, a nevünket, egy angyal rebegi el a nevünket, az első nyújtózkodást megelőző rebbenésünkre az anyák is rebbennek, elrebbennek, vissza abba az életükbe, amelybe nincs belátásunk, árnyékos vidék, és amely igazán sosem érdekelt bennünket, halljuk a nevünket az égből.

(Esterházy Péter)