Kedves Olvasó!

Új sorozat indul, melyben hazai vállalkozásokat mutatok be nektek. Mivel is kezdhetnénk a sort, mint egy romantikus, pároknak ajánlott kis eredei házikóval. Fogadjátok szeretettel az Endor vendégház bemutatkozóját, csodáljátok meg a hangulatfotókat és ha kedvet kaptatok, akkor foglaljatok szállást az őszi vagy akár téli összebújós, elvonulós romantikázáshoz.

Egy erdei helyszín sokak szívét megdobogtatja. A csend, a friss levegő és a természet szépsége mind-mind hozzájárulnak ahhoz az érzéshez, amit mindannyian keresünk: eltávolodni kicsit a mindennapok pörgésétől és közelebb kerülni egymáshoz. A valódi kikapcsolódáshoz, az igazi élményekhez és a romantikázáshoz tökéletes választás lehet egy erdei faház. Eláruljuk, hogy miért. 

Nyugalom és csend

Egy faház a természet közepén, hazánk egyik legmagasabb hegycsúcsán garantálja a kristálytiszta levegőt. Az Endor Vendégházba érkezés után azonnal fellélegezhettek, hiszen végre távol vagytok a városi zajtól és a mindennapi stressztől. Csak a madarak énekét és a szél susogását hallani. El lehet merülni a megnyugtató zöld árnyalatokban. Páratlan a csend. Az érzékek pedig felerősödnek. Csak ki kell használnotok és a figyelmeteket egymásra fordítanotok. Élvezzétek, hogy mélyebb kapcsolatot építhettek ki.

Szoros kapcsolat a természettel

Az erdő szépsége és az állatokkal való találkozás egyedülálló élményt nyújthat. A Galyatetőn található vendégház ablakából vagy teraszáról élvezhetitek a csodás erdei panorámát. Reggelente a madarak ébresztenek fel titeket, a kávé mellett mosolyogva nézhetitek a szorgosan gyűjtögető mókusokat. A fenyőerdő sétára csábít, így kézenfogva kirándulni indultok. Ha szerencsések vagytok, a túra közben őzek, szarvasok, muflonok mozgására is figyelmesek lehettek. A vendégház nincs körbekerítve, így egybeolvad a természettel. Esténként meglátogathatnak titeket az erdei állatok, például egy kedves róka. Bagolyhuhogást vagy ősszel szarvasbőgést hallani is különleges, maradandó élmény.

 

Mit ad még az Endor Vendégház?

Kényelem és Kényeztetés

A hangulatos, erdőszéli házikó jól felszerelt konyhával rendelkezik és kényelmes ágyakkal várja vendégeit. A teraszon elkortyolhattok egy-egy pohár finom vörösbort, majd irány a jakuzzi. Testet-lelket feltöltő, az izmokat ellazító kényeztetés. Helyezkedjetek kényelembe a 40 fokos vízben és élvezzétek a buborékok nyújtotta kellemes masszázst. Az erdőben kialakított fedett jakuzzi minden évszakban nagyszerű kikapcsolódást biztosít. Az erdő szívében hunyjátok be a szemeteket és váljatok eggyé a természettel. Az Endor Vendégház tökéletes arra, hogy eltöltsetek egy romantikus hétvégét együtt, vagy kiszakadjatok a való világból pár hétköznap erejéig. Csak a természet és csak ti. 

Varázslatos fények

Nincs is romantikusabb annál, mint amikor lobog a kandallóban a tűz. Ám a Mátrában varázslatosak a csillagfényes éjszakák is! Ne hagyjátok ki, gyönyörködjetek összebújva az éjjeli égboltban. Majd kapcsoljátok fel az esti fényeket a kertben, ahol a megható pillanatokat megfűszerezhetitek a fényterápiás jakuzzival. Engedjétek el a rohanó mindennapokat és éljétek át, ahogy minden sejtetek feltöltődik a hullámzó vízben ülve. A vendégházban hangulatvilágítás is biztosított, rajtatok áll a választás, milyen fénnyel világítson az olvasólámpa a kanapé felett vagy a lépcsőnél elhelyezett ledsor. Pihenjetek vagy romantikázzatok tovább odabent. Az Endor Vendégház ideális helyszínt teremt a romantikus hangulathoz.

Békés éjszakák

Ha a túrázás meg a jakuzziban lazítás pipa és már csak a kis ház kényelmére, békés hangulatára vágytok, akkor is számtalan lehetőséget kínál az Endor. Vegyetek egy kellemes, forró zuhanyt a hidromasszázs kabinban, majd bújjatok valami kényelmesbe és válasszatok a polcról egy társast. Éljenek a játékos gyermekévek, idézzétek fel őket! Nosztalgiázzatok és közben fedezzétek fel a párotok egy új oldalát. Ha a romantika a további terv, akkor pedig a párkapcsolati kártyajáték mellett tegyétek le a voksotokat. Beszélgessetek, kérdezzetek, hallgassátok figyelmesen a másikat. Ér közben borozgatni és egy pihe-puha plédet magatok köré tekerni. A háttérben mehet egy romantikus film, amit a Disney+, Netflix vagy a SkyShowtime kínálatából választhattok ki. Minden adott, hogy jól érezzétek magatokat!

Egy erdei faház tehát tökéletes választás lehet a romantikázáshoz. Azoknak, akik a zajtól, a nyüzsgéstől, a városi környezettől menekülnek, az erdő mágikus menedéke lehetőséget nyújt a töltődésre. Azért ajánljuk az Endort, mert itt nem fogtok csalódni. Hiszen ahhoz, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz, arra is szükség van, hogy kicsit otthon érezzétek magatokat. 

Az Endor nem egy hely, hanem egy érzés.

Az erdőszéli, hangulatos házban megszállva, a természet szépségében gyönyörködve, a jakuzziban pihenve, nincs más dolgotok, mint élvezni az együtt töltött időt, egymás társaságának a varázsát. Ha felejthetetlen, romantikus napokat terveztek, ne habozzatok, válasszátok a Mátrát és a Galyatetőn lévő Endor Vendégházat!

Ha kedvet kaptatok egy kis romantikus elvonuláshoz, akkor az alábbi elérhetőségeken tudtok időpontot foglalni:

https://endor-vendeghaz.hu/