Ahogy közeledik a karácsony, sokunk fejében cikáznak a gondolatok, hogy kinek milyen ajándékkal is kedveskedjünk. Sokszor azonban vagy unalmas ötletek jutnak az eszünkbe vagy éppen totálisan mellé lövünk. 

Azért, hogy idén te elkerüld ezt a csapdát, hozok egy ötletparádét arról, hogy mivel lepd meg azokat a ismerőseidet, akinek a szeretetnyelve a minőségi időtöltés.

Még mielőtt a fejedhez csapnál, hogy ugyan mi a csuda ez, megnyugtatlak, egy roppant egyszerű és hasznos “dologról” van szó. Az öt szeretetnyelv Garry Chapman nevéhez fűződik. Egy egyszerű teszt segítségével könnyedén megállapíthatod, hogy kinek melyik a szeretetnyelve, mi az, amivel totál betalálsz legyen szó kommunikációról vagy akár így az ünnepek közeledtével az ajándékozásról.

A minőségi időtöltés szeretetnyelvét kedvelőknek az olyan ajándékok ideálisak, amelyek lehetőséget biztosítanak közös élmények megélésére vagy a kapcsolat elmélyítésére. 

  • Élményajándékok: Olyan ajándékutalványok, amelyek lehetőséget biztosítanak közös programokra, például étterembe, mozi- vagy színházbelépő, wellness-hétvége vagy valamilyen különleges program.
  • Közös hobbi vagy tevékenység: Válassz olyan eszközöket vagy ajándékokat, amelyek segítségével közösen űzhető hobbit lehet folytatni, például festészeti szett, gasztronómiai kurzus vagy valamilyen sportfelszerelés.
  • Puzzle vagy társasjáték: Olyan játékok, amelyek lehetőséget adnak közös időtöltésre és együttműködésre.
  • Közös utazás vagy kirándulás: Tervezhetsz egy közös utazást vagy kirándulást, esetleg adhatsz ajándékutalványt egy hétvégére valahol, ahol szeretnétek együtt lenni.
  • Kézműves workshopok: Jelentkezhettek közös kézműves vagy kreatív workshopokra, ahol új dolgokat tanulhattok és közben együtt tölthetitek az időt.
  • Élmények és programok: Ajándékozhatsz jegyet egy közös koncertre, színházi előadásra, múzeumlátogatásra vagy egy különleges eseményre, amit mindketten élvezhettek.
  • Közös szabadidős tevékenységek: Olyan ajándékokat válassz, amelyek együttműködésre ösztönöznek, például egy társasjáték, puzzle, vagy kreatív készlet, amivel közösen eltölthetitek az időt.
  • Wellness nap vagy spa élmény: Ajándékozz egy wellness napot vagy spa élményt, hogy együtt pihenhessetek és kényeztethessétek magatokat.
  • Utazás vagy hétvégi kiruccanás: Tervezhettek egy közös kis utazást vagy hétvégi kiruccanást egy olyan helyre, amit mindketten szeretnétek felfedezni.
  • Közös főzés vagy süteménykészítés: Vásárolj egy olyan készletet, amely segítségével együtt főzhettek vagy sütögethettek valami finomat.

Itt a shopban is találsz jó néhány olyan ajándékot, mellyel tuti betalálsz annál a személynél, akinek a szeretetnyelve az elismerő szavak. Az én személyes ajánlatom karácsonyra:

karácsonyi ajándék ötlet minőségi időtöltés

25 kaland, amit veled szeretnék átélni kártyacsomag

25 lélekszépítő kaland kártyacsomag

Szerelmes kuponok 

Randi kuponok

Karácsonyi játékcsomag

Karácsonyi Bibliai foglalkoztató

Elf manó csínyei

30 napos program kalandvágyó pároknak

15 napos program távkapcsolatban élő pároknak

3in1 randiszett szülőknek

Randikaland könyv

Kanapéutazások könyv

Travell challenge

Titkos összetevő

Az a lényeg, hogy az ajándék lehetőséget adjon arra, hogy ti ketten minőségi időt töltsenek együtt, és élvezzék egymás társaságát. Legyen az egy közös élmény, tevékenység vagy program, ami közelebb hoz titeket egymáshoz és emlékezetessé teszi az együtt töltött időt.