klub

TE MELYIK AJÁNDÉKOT  VÁLASZTOD?

Ahogy ígértem neked, a bizalmadért és a megértésedért cserébe készültem ajándékokkal.  Hogy mit rejtenek a csomagok, azt megtudod, ha letöltöd őket. Remélem, hogy sok örömteli pillanatot fogtok majd átélni kedveseddel a használatuk során!

Egyszerűen csak kattints a képre és már le is tudod tölteni a csomagokat!

VÁRJ MÉG EGY PICIT, NE MENJ MÉG!

Annyi minden újítás történt eddig a shopban, készítettem neked egy kis összefoglalót. A visszajelzéseitek alapján nagyon szeretitek a játékokat, a könyveket. De itt nem áll meg a sor, hiszen újabbnál újabb párkapcsolat és lélekfűszerező apróságokkal, ajándékokkal készülök. Bevallom, a tervezések minden pillantát nagyon szeretem.

CIKKEK, RIPORTOK, VIDEÓK

A tervezés mellett előadásokat is tartok, készült velem pár riport is, melyekre nagyon büszke vagyok. Ezeket a beszélgetéseket nagyon élveztem, ráadásul számtalan ötletet, apró trükköt mondok el bennük.

Sláger Fm interjú

HOL TALÁLKOZHATSZ MÉG VELEM?

Hiszem azt, hogy ha sokat beszélünk a párkapcsolat ápolásának témájáról, akkor előbb utóbb mindenki számára természetessé válik, hogy napi szinten foglalkozzon vele. Azért, hogy sok sok emberhez eljusson a misszióm, jelen vagyok az alábbi social media felületeken is.

Megtennéd, hogy segítesz nekem?

Vidd hírét a kezdeményezésemnek, oszd meg kérlek az írásaimat, videóimat ha tetszenek és egyet értesz velük!

Gyere és kövess be itt is! Várlak szeretettel!