A “Női szakasz” egy olyan hely, ahol a párkapcsolat pezsdítő praktikák mellett a női éned is kiteljesedhet. Legyen szó önbizalomerősítésről, anyaságról vagy akár esküvőről, itt mindent megtalálsz. Hisz tudjuk mindannyian, hogy akkor boldog egy férfi ha mellette egy sugárzó, boldog nő van. Nos ha úgy érzed életed valamelyik “szerepe” egy kis javításra szorul, akkor pont jó helyen jársz.

MELYIK TÉMA VALÓ NEKEM?

WOMEN POWER

Wow, micsoda nő! Ugye ezt az érzést keresed? Nos, ha a boldogság indexed nem veri a 100%-ot és egy igazi lelki fröccsre vágysz, akkor válaszd ezt a szekciót. Itt nem a tutit mondom meg, hogy mit csinálj, hanem gyakorlati “eszközöket” adok a kezedbe amivel a már jól ismert dolgokat kivitelezni tudod. Mert ugye te is ezerszer hallottad már, hogy minden nap adj hálát vagy írj álomlistát… nos igen, de hogyan, mire, mivel? Na látod, ezeket itt mind megtalálod. Vesd be a titkos praktikákat magadért és a women power legyen veled! Hajrá!

ANYUSKA

Hogyan lábaltunk ki kisgyerekes szülőként a slamasztikából? Hogyan lettem “csakanyából” “micsodaNŐ”? Milyen az élet kreatív szülőként, nőként? Mit csinálunk otthon a lányokkal és milyen izgalmas de szokatlan praktikákat vetek be a férjem elcsábítására?  Nos ezeket a témákat boncolgatom az Anyuska blogon. Ha érdekes a téma, vagy esetleg ugyan ebben a cipőben jársz, akkor gyere és egy csésze gőzölgő kávé mellett olvasd el a cikkeimet.

www.anyuska.hu

MINDEN AMI LÁNYBÚCSÚ

Ha lánybúcsúra vagy esküvőre készülsz, akkor minden képpen nézz szét itt. Számtalan cikk és ötlet vár rád a lánybúcsú témában. Segítséget találsz a szervezéstől kezdve a csodás programokon át egészen az ajándékokig. De vigyázat! Csak ízléses és minőségi tartalmat találsz nálunk.

www.mindenamilanybucsu.hu

KI VAGYOK ÉN?

Ihász Anita vagyok, két csodás kislány anyukája és egy nagyszerű férj felesége. Az idillinek tűnő kép nem volt mindig így. Az évek során miután felismertük hogy nagy trutyiban ülünk keményen elkezdtünk dolgozni magunkon és a kapcsolatunkon is. Miután sok sok ismerős párral beszélgettünk, rájöttem, hogy nem vagyunk egyedül az ellaposodott, megszürkült párkapcsolattal, hogy ismerőseink is a megszokás ellen küzdenek. A kérdés mindig az volt, hogy oké tudjuk mit kell tenni, mert megmondták a szakemberek, csak a “mivelt” és a “hogyant” nem tudjuk. Innen jött az ötlete a párkapcsolat pezsdítő csomagjaimnak. Hiszen sokan sokféle élethelyzetben vagyunk. Nem tudunk vagy nincs kedvünk kimozdulni de vágyunk az izgalomra és a romantikára. Miért ne lehetne akkor mindezt az otthonunkba vinni? Randikaland a világ körül? Őrültség és drága? Á, dehogy! Hozd a konyhádba kedvenc országaid hangulatát és magad is meg fogsz lepődni majd a végeredményen.

Ez mind szép és jó! De ha egy Nő lelke csorbát szenved, akkor az bizony rányomja bélyegét az egész kapcsolatra is. A lélekszépítő csomagokat pont azért terveztem, hogy megtaláld az összhangot a  család és a saját boldogságod között. Mert kell az én idő, a saját kaland, hogy utána legyen miről mesélni… Mert mi nők, egymás között sokkal többet tudunk segíteni.

Remélem sokat tudok lendíteni a jelenlegi élethelyzeteden! Ha kérdésed lenne, keress bizalommal.

szeretettel,

my lovely notes