Milyen termékeket találsz a webshopban?

Párkapcsolati és motivációs kártyacsomag és egyéb grafikai termékek közül választhatsz.

Hogyan tudod megrendelni a kártyákat?

  1. Kattints a  MEGRENDELÉS gombra és töltsd ki a számlázási és szállítási adatokat
  2. Az adatok megadása után a megrendel gombra kattints
  3. Kapsz egy automatikus válasz emailt, melyben a rendelés összegzése van.
  4. A beérkezett megrendeléseket minden esetben visszaigazoljuk.

A megrendelések feldolgozása munkanapokon 8-14 óra között történik. megrendelés leadásra ezen az időponton kívül is van lehetőség. Az általános teljesítési idő 2-3 munkanap, de erről minden esetben emailben értesítést küldünk.

Hogyan történik a szállítás? Mikor kapod meg a kártyacsomagokat?

A házhoz szállítás díja előreutalás esetén csomagonként: 1190  Ft

A házhoz szállítás díja utánvétes fizetés esetén esetén csomagonként: 1990  Ft

Webshopunk megrendeléseit visszaigazolástól számított 2-3 munkanapon belül GLS futárszolgálat (https://gls-group.eu/HU/hu/gls-elerhetoseg) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

 

Hogyan tudsz fizetni?

  • ELŐRE UTALÁSSAL

Előre utalás esetén a megrendelés után Díjbekérőt küldünk neked, melyen a pontos összeg és az utaláshoz szükséges adatok vannak feltüntetve. A csomag csak az összeg számlánkra való beérkezése után adjuk át a GLS futárszolgálatnak. Erről szintén küldünk emailben értesítést. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és azon termékek esetében, ahol szükséges a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt vizsgáld meg, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

 

  • BARION BANKKÁRTYÁS FIZETÉSI MÓD

MIT JELENT A BARION™?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL

Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS

A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

Bariongoogleplayappstore

ELSŐ A BIZTONSÁG

A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja.
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

www.barion.com

  • UTÁNVÉTTEL

Ebben az esetben a megrendelt termék vételárát az utánvétes csomagküldés díjával együtt kézbesítéskor a futárnak kell kifizetni. Ennek díja:1990 Ft.