MI A TI SZTORITOK?

Elképesztően izgalmas játékra invitállak! Hiszem azt, hogy ma is menő szerelmesnek, hűségesnek és kitartónak lenni. Legyünk büszkék magunkra és szerelmünkre. Nem kis feladat megőrizni és fenntartani a tüzet, akiknek sikerül, azok bizony nap mint nap tesznek érte.

Miért is ne oszthatnánk meg ezeket a nagyszerű LOVE STORYKAT itt az oldalon? Nos, pont ez a cél….

A JÁTÉK

Ha te is hiszel a hosszan tartó szerelemben, büszke vagy arra amit elértetek a pároddal ha igazán izgalmas vagy küzdelmes úton jutottatok el a boldogságig osszátok meg velünk. Adjunk erőt és inpirációt azoknak a pároknak, akiknek picit nehezebben megy az egymásra hangolódás. Mutassuk meg az országnak és a nagyvilágnak, hogy igen is fontos a szerelem a hűség és van igény ma is a hosszú távú kapcsolatokra. Ebben van az érték. Minden héten szeretnék megosztani egy egy LOVE STORYT az olvasóimmal itt a blogon, Facebook oldalon, valamint az anyuska.hu Facebook oldalán. A HÉT LOVE STORYJA címen bárki elolvashatja majd a lélekmelengető írásokat.

A FELADAT

Írd meg a ti saját LOVE STORYTOKAT. Küzdelmes volt a kezdet, mesébe illő volt a megismerkedés? Titok ármány és szerelem…volt minden az elmúlt években? Elképesztő első randi vagy extrém lánykérés vagy semmi extra “csupán” őszinte érzelmek? Papírra vele! Az írás mellé ne felejts el fényképet is mellékelni kettőtökről!! A terjedelem rátok van bízva. Jöhetnek a rövidebb sztorik  de a regényeket is szívesen olvassuk. Ne aggódj ha nem rendelkezel írói vénával! A lényeg a történet, ami inspirál és nem utolsó sorban büszkeséggel tölthet el benneteket.

Az írásokat a mylovelynotesshop@gmail.com címre várom!

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: folyamatos

MEGLEPETÉÉÉÉÉS!!
Hálás vagyok neked, ha megosztod velünk szerelmetek történetét. Ezzel példát mutathatsz és erőt adhatsz sok sok nőnek és férfinak. Minden egyes beérkezett írásért cserébe küldök majd egy kis meglepetést, ami tuti jól jön majd a párkapcsolatotok felpezsdítéséhez. Amivel egy kis extra izgalmat vihettek be a mindennapokba.

FONTOS!

Kérlek akkor küldjétek be az írásaitokat ha beleegyeztek abba, hogy az névvel, fényképpel felkerüljön a www.mylovelynotes.com blogjára illetve Facebook és Instagram oldalára. Az írásokat nem a beérkezés sorrendjében jelentetem meg és a válogatás jogát fenntartom.