Idén ez a nap is más lesz mint korábban de ez ne szegje kedvét senkinek. A szerelem az örök, így remek lehetőség a Valentin nap arra, hogy a megszokottól nagyon is eltérő módon romantikázzunk. Jöhet a szenvedély, a romantika vagy valami totálisan más mint eddig. De egy a fontos ne csak ezen az egy napon hódolj a szerelemnek! 

A legfontosabb talán, hogy minden nap tegyetek egymásért. Lehet ez apróság , egy gesztus, bármi, amitől a másik érzi azt, hogy fontos neked.  Aztán pl. Valentin napon jöhet valami extra, ami eddig még nem volt. Ma mutatok nektek 3 szuper programot, melyek kimondottan pároknak készültek. Garantáltan különlegesek és élménydúsak.

  1. PÁROS TEAKÓSTOLÓ

Gondoltad volna, hogy létezik teakóstoló program? Ráadásul most közösen, kettesben élhetitek át a teaművészet és a valódi, minőségi teázás élményét.

Közös élmény, kikapcsolódás, egy új világ együttes felfedezése. Ezt nyújtja a Tea fotelből program, amire páros jegy is kapható.

A kóstoló előtt postai úton házhoz érkeznek a téma teái, kis útmutatóval együtt. A csomagot a workshop időpontjában együtt bontjuk ki, és kóstoljuk meg a teákat. A ti teáitokat magatok készítitek el, majd a kóstolás után közösen elkészíthettek egy saját, egyedi teakeveréket: a Ti teátokat.

A programra előzetes jegyvásárlás szükséges, a linket az online kóstolószobához a workshop előtt kapjátok meg.

A kóstolóhoz két személyes teakészítő szett is vásárolható.

Témák és dátumok: https://kameliakert.hu/workshopok/

2. PÁRKAPCSOLAT ERŐSÍTŐ WORKSHOP

A szerelem, harmónia nem jön csak úgy egy kapcsolatban. Kő keményen meg kell érte dolgozni nap mint nap. Az alábbi szuper programon közelebb kerülhettek egymáshoz és olyan oldalról ismerhetitek meg kedveseteket, melyről álmodni sem mertetek korábban. 

Fedezd fel párod rejtett kincseit címmel workshopot tartok párkapcsolatban élőknek. Évről évre nagy sikernek örvend ez az alkalom, ahol a résztvevőkkel arról beszélgetünk, hogy hogyan lehet békében és összhangban lenni egymással. Tippeket, tanácsokat kapnak ahhoz, hogy milyen módon lehet fejleszteni a párkapcsolati kommunikációt, hogyan lehet hatékonyan kezelni a konfliktusokat, amik a mindennapokban felmerülhetnek.

Kipróbálhatnak önismereti teszteket, melyek segítségével számos felismerést kapnak önmagukról és párjukról.

Voltak párok, akik bár már régóta ismerték egymást, néhány dolog azonban csak a workshopon kapott igazán értelmet, ami hozzájárult ahhoz, hogy még jobban megértsék a másik fél működését, hogy mit miért tesz a mindennapokban. A workshop alkalmán lehetőség van arra is, hogy mindenki megossza saját tapasztalatait a párkapcsolatról, azok szépségeiről és a felmerülő nehézségekről. A beszélgetés során érintjük azt is, hogy ki hogyan, milyen módon kezeli a mindennapi életben előforduló súrlódásokat. Tudatosítjuk és feltártjuk egymás szeretetnyelvét is, ezzel segítséget kapnak a párok, hogy ezután, milyen eszközökkel tudják szeretetüket sokkal jobban kifejezni a másik iránt.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a program és szívesen töltenél el minőségi időt pároddal Győrben vagy Budapesten az alábbi elérhetőségeken megtalálsz: e-mail: kapcsolat@pandem.hu;

tel.: +36 20 824 9044;

honlap: www.pandem.hu;

facebook oldal: https://www.facebook.com/pandemtrening;

https://www.facebook.com/pandemcoaching)

dr. Kővári-Horváth Márta coach, tréner, jogász

3. BEANGO-PÁROSAN IS STÍLUSOSAN

valentin napi program

Nagyon izgalmasnak ígérkezik Kretter Bea stílus- és színtanácsadó programja. 

Az idei Valentin nap több szempontból is különlegesnek számít. Biztos sokan terveznétek egy kellemes vacsorát vagy egy romantikus sétával egybekötött esti mozizást édes kettesben, de az élet továbbra is közbeszól. Az éttermek, színházak és egyéb közösségi terek zárva vannak és este ki sem lehet menni az utcára, így kedveseddel alternatív randi ötletekkel kell előrukkolnotok.

Mi viszont gondoskodunk róla, hogy nem kelljen agyalnotok, mivel tudnátok romantikus hangulatot teremteni a négy fal között.

Kérj Beango Valentine táskát pasidtól, te pedig vidd el őt a bajai Stílusműhely Bálint napi randiprogramjára, mert idén egy olyan dologgal készültünk nektek, ami garantáltan különlegessé teszi azt számotokra. 

Gyertek el ketten és vegyetek részt egy speciális, páros színtanácsadáson!

Hogy miért érdemes ellátogatni hozzánk?

Ez a program nem csak örök emléket, hanem egy hasznos tudást is nyújt mind a kettőtöknek. A színtanácsadás után nem lesz több dilemmázás, hogyan öltözzetek fel azokra az eseményekre, ahol ketten kell megjelennetek és a megtanult ismeretek elsajátításával még a mostaninál is jobban fogtok együtt mutatni kedveseddel.

Ez nem csak nekünk, nőknek segít, hanem az ellenkező nemnek is. Bár eleinte bele sem gondolnak, a férfiakra is nagy önbizalom növelő hatást nyújt a stílustréning, így garantáljuk, hogy a „randi” végén mindketten elégedetten fogtok hazamenni.

“A stílus abban rejlik, hogy megtaláljuk az egyensúlyt három tényező közt: kik vagyunk, mi áll jól nekünk, és hová tartunk. Ezt az egyensúlyt tükrözze az öltözködésünk.” Giorgio Armani

Figyelem! Létszámlimit van!

Ár: 39 000 Ft/pár (a részvétel feltétele a díj előre utalása, erről részleteket a jelentkezést követően, e-mailen küldöm)

Jelentkezés: stilusmuhely@kretterbea.hu

Helyszín:

Beango Stílusműhely

6500 Baja, Zombor utca 1/3

4. LOVAS PROGRAM PÁROKNAK

Ha lovagoltatok már akkor azért, ha pedig még soha nem próbáltátok akkor azért érdemes részt venni ezen a csodás programon.

„A Ti időtök” néven kínálok páros lóasszisztált foglalkozásokat Hárskúton, Veszprémtől nem messze.

Gyertek el hozzám és a lovaimhoz Hárskútra, vegyetek részt „A Ti időtök” 3 órás páros programon, kapcsolódjatok egymással és a lovaimmal, érezzétek jól magatokat, és közben tapasztaljátok meg a lovakkal eltöltött idő minden előnyét.

Élvezzétek egymást, a lehetőségeket, az egymásra hangolódást, a közös tapasztalatokat, élményeket, felismeréseket, a tájat, a csendet és persze a lovakat.

Építsétek az egymás közötti bizalmat, a kommunikációt egy olyan foglalkozás keretein belül, ami garantáltan kikapcsol és feltölt Titeket is.

Hamarosan írok arról is, hogy hogyan néz ki pontosan egy ilyen foglalkozás, mi történik és mi nem, de addig is mutatom a már elkészült ajándékutalványt.

A program ára:

„A Ti időtök” páros élmény, 3 óra, „kávészünettel: 50.000 Ft.

A foglalkozásokon való részvételhez előzetes lovastudásra nincs szükség, a lovakkal végzett gyakorlatok során a földről, a hátukra való felülés nélkül dolgozunk velük.

A program helyszíne: Hárskút, Veszprémtől 15 percre, Székesfehérvártól 45-50 percnyire, Budapesttől pedig kb. 1,5 órányira.

Időpontfoglalásért és további információkért keress meg privát üzenetben vagy hívj a +36205299266-os telefonszámon.

A helyzetre való tekintettel az ajándékutalványok korlátlan ideig felhasználhatóak.”

5.  PÁRKAPCSOLATGAZDAGÍTÓ TÁNCFOGLALKOZÁS

valentin napi program

Győry-Zelencsuk Tímea vagyok, párkapcsolatgazdagító táncpedagógus.

Immár 20 esztendeje életem a hivatásom és hivatásom az életem is. Szerelmespárokat, jegyeseket, házaspárokat kísérek, segítek nekik a házasságra való felkészülésben, illetve a házasságuk ápolásában. Mindezt saját módszeremmel teszem, melynek a Tánc a szerelemért nevet adtam.

Amiben hiszek:

A házasság intézménye nem működik magától, de ha rendszeresen ápoljuk, időt és energiát fektetünk bele, akkor igazi csodákat érhetünk el.

Ebben segítek heti rendszerességű házasságsimogató, párkapcsolatgazdagító táncrandi foglalkozásaimon.

Bővebb infót itt találsz: https://zelencsuktimea.hu/parkapcsolat/

Wow, engem totál rabul ejtettek a fenti programok. Igazi csemegék, hiszen valljuk be őszintén általában a romantikázás kimerül a mozi, étterem párosánál. Éppen ezért izgalmasak a fentiek, mert szembe mennek a klasszikus értelemben vett romantikázós programokkal. Valódi élményekkel, közös minőségi idővel ajándékoznak meg benneteket. Azt gondolom ebben a megfeszített helyzetben pont erre van szüksége egy párnak.