Nagy örömmel mutatom be nektek a Randikaland, 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek könyvemet. Mint tudjátok sokan, párkapcsolati trénerként elmélet helyett gyakorlati oldalról közelítem meg a házasságban felmerülő problémákat. Arra gondoltam miért ne lehetne könyv formájában egy jó kis gyűjteményt megírni, ami segíthet abban, hogyyan szervezzetek minőségi programokat, ha pl.: kevés az időtök. Így május elején, több évnyi halogatás után végre tollat ragadtam és elkezdtem írni, szerkeszteni. Most pedig már a nyomdában várja a teljes anyag, hogy könyv formában kikerüljön a gépsorról.

“”Sokan azt gondolják, hogy egy párkapcsolat az évek múlásával törvényszerűen unalmassá, szürkévé válik. Ez a könyv ezt megcáfolva színessé, játékossá, vidámmá tudja varázsolni bárki kapcsolatát. Kifogyhatatlan ötletforrás azoknak, akik szeretnének közelebb kerülni a társukhoz! Minden pár életében és polcán ott a helye! ” Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor

De mi is ez a könyv?

MI VÁR RÁTOK HA VÉGRE VÁLTOZTATTOK AZ UNALMAS EGYHANGÚSÁGON ÉS BEVETITEK A RANDIKALAND 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek című könyvet?

Képzeld el, hogy végre nem az unalmas tv+pizza kombóval telik az estétek, hanem izgalmas randijátékkal, valódi szenvedéllyel.

Lesz minimum 52 hétre elegendő izgalmas programotok, a közös minőségi időtöltéshez.

A 7 téma segítségével körbejárhatjátok azokat a nehézségeket, melyekről eddig nem mertetek beszélni. Ilyen pl. : az intimitás.

A változatos feladatokkal színt vihettek a mindennapokba. Ha pedig minden oké nálatok, akkor is jól jöhet egy kis extra program.

KINEK VALÓ A RANDIKALAND 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek című könyv?

Azoknak a pároknak, akik több közös, minőségi időre vágynak.

Férfiaknak, akik el akarják kápráztatni szívük hölgyét.

Kisgyerekes szülőknek, akiknek nincs lehetőségük kimozdulni otthonról de nagyon szeretnének izgalmas perceket átélni.

Akik lánybúcsúra, esküvőre, karácsonyra vagy csak úgy keresnek valami formabontó ajándékot szerelmeseknek.

KINEK NEM VALÓ A RANDIKALAND 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek című könyv?

Figyelem! A könyv nem való azoknak a pároknak, akik lusták tenni a kapcsolatukért!

Nem neked való a könyv ha jó neked a megszokott unalmas tv program esténként.

Nem neked való a könyv ha téged nem érdekel a romantika és nem akarod elképráztatni kedvesed egy szenvedélyes estével.

Randikaland 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek könyv Randikaland 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek

MI VÁR TÁROK A KÖNYVBEN?

160 színes oldalon 52 randi feladat vár benneteket 7 izgalmas párkapcsolati témában. Úgy válogattam össze a témákat, hogy mindenki megtalálja a számára komfortosat, szerethető feladatokat, melyekkel feledhetetlen élményekben lehet részetek. Két komplett bónusz játék csomag pedig arra várd, hogy a hab tetejére a cseresznye is felkerüljön.

A könyv attól különleges, hogy az 52 gyakorlati feladat legtöbbjéhez feladatlap is tartozik, melyek újból letölthetők egy QR kód segítségével, plusz a könyv végében duplán is megtalálhatóak. Így nem csak egyszer, hanem számtalanszor újra tudjátok játszani a feladatokat. Akár kettesben, akár barátokkal.

Ha pedig október 20-ig előrendeled a könyvet, ajándékba kapsz egy 2490Ft-os Szerelmes kuponcsomagot, melyet a könyvvel együtt november elején postázunk ki.