Bár nyakunkon a Valentin nap, a hálószobai kalandjainkat célszerű egész évben lázban tartani.  Hiszen mennyivel egyszerűbb szinten tartani mint újra feléleszteni a szerelem tüzét. Ebben a cikkben mutatok 9 szuper izgalmas ötletet, melyet jóformán bármikor bevethetsz. Nos, neked melyik lesz a kedvenced?

Háloszoba játékok ahogyan még talán soha nem próbáltátok. Fenntartani a tüzet  házasságban nem kis feladata. Ráadásul a boldogságod kulcsa is a  megfelelő intimitásban rejlik. De mit lehet tenni ha már évek óta, vagy évtizedek óta együtt vagytok és a tűz már csak maximum pislákol?  Nos, ha nálatok is hiányzik a tűz, vagy épp ellenkezőleg, magasabb fokozatba akartok kapcsolni, akkor ez a cikk most nektek szól.

Ezek az intimitást fokozó feladatok bizony jól felkavarhatják az állóvizet és segítségükkel újra visszatalálhattok egymáshoz. Számtalan ötletet találtok benne a vérmérsékletetektől és a bevállalóóságotoktól függően. Ráadásul van egy csomó lehetőségetek is arra, hogy saját ötleteitekkel egészítsétek ki a listát.

Kellemes intim pillanatokat okozni nem pénz kérdése, sőt, most lesz egy csomó ötleted is, így nincs több kifogás! Vágj bele még ma.

  1. TILTOTT SZAVAK

Ezzel a randiprogrammal felidézhetitek a már ismert Tabu társasjáték okozta vidám pillanatokat. A feladat roppant egyszerű. A kérdéskártyákon levő kifejezést kell körülírni úgy, hogy nem használhatjátok  a tiltott szavakat. Az nyer, aki több helyes választ ad. A csomagban vannak üres lapok is, így használjátok ki a fantáziátokat is. Előre határozzátok meg, hogy mi lesz a győztes jutalma és mit kell teljesítenie a vesztesnek. Jó kis program lehet ha pl. áthívjátok a barátaitokat is.

randiprogram, párkapcsolati társasjáték, kérdéskártyák

2. TABUK NÉLKÜL

Ezzel az intim pillanatokat fokozó randiprogrammal végre feltehetitek egymásnak azokat a kérdéseket, melyekre régóta keresitek a választ, csak eddig nem mertétek meglépni.  De akkor is jól jöhet a játék ha őrült jó a kapcsolatotok és fokoznátok egy kicsit a szenvedélyt.

Az irányított kérdéseket vagy szóban válaszoljátok meg vagy ha nem vagytok elég bátrak hozzá, akkor a válaszlapokra írjátok le. Fontos, hogy meg is beszéljétek a válaszaitokat, sőt írjatok minél több kérdést magatoktól is. A lényeg, hogy egy fesztelen beszélgetés keretében közelebb kerüljetek…a tűzhöz.

randiprogram, párkapcsolati társasjáték

3. SZEXI BAKANCSLISTA

Nektek van listátok a vágyaitokról? És lista azokról az intim, hálószobai fantáziákról melyekre vágytok de eddig nem valósítottátok meg? Nos, ha nincs, akkor itt az ideje előkapni a tollat és a papírt és összegyűjteni, hogy idén milyen izgalmakban szeretnétek részt venni.

Az előre megírt lista segítségével már lesz rögtön 36 tipp a forró pillanatokhoz. Az üres lapokra viszont már a ti ötleteitek jöhetnek, melyeket 4 kategóriába sorolhattok. Könnyed? Tüzes? Forró? Merész? Nektek vajon melyikben lesz a legtöbb feladat?

randiprogram, párkapcsolat erősítő játék

4.SZERELMES TIKETT

Ajándékot venni kedvesednek az egyik legnehezebb feladat! Névnap, születésnap, karácsony vagy évforduló…mennyi alkalom és mennyi ötlet kell vagy kellene, hogy igazi meglepetéssel rukkolj elő.

  • Te is sokszor kínlódsz, tehernek érzed az egészet?
  • Mert ugye egyedi vagy ötletes dolgot keresel de már kifogytál a tippekből?
  • Gondoltál már arra, hogy romantikus kalandozásra hívd?
  • Hogy a szerelmi életeteket feldobd és színt vigyél a megszürkült hétköznapokba?

Legyél kreatív, fűszerezd meg a  hétköznapjaitokat!

SZERELMES TIKETT segítségével szervezz izgalmas estéket, romantikus programokat…

Az eredménytől garantáltan leesik az állad!

Hiszen melyik férfi tud ellenállni

  • egy kényeztető érzéki masszázsnak?
  • romantikus reggeliről az ágyban?
  • egy teljes napról, amikor a Te válaszod csak IGEN lehet?…

És tudod mi a legjobb az egészben?

A játék közelebb hoz benneteket, újra izgalmasak lesznek a napok és párod tuti alig várja, hogy hazaérjen….hajtja majd a kíváncsiság…

“Vajon ma mi vár rám?”

szerelmes kuponok

5. KOCKÁZATOS KALAND

Ezzel a párkapcsolat-erősítő randiprogrammal igazán intim pillanatokat élhettek át. Elő a feladatlapokkal egy dobókockával és már jöhet is egy igazi KOCKÁZATOS KALAND.

A feladat nagyon egyszerű: A feladatlapokat töltsétek ki előre izgalmasnak ígérkező megoldandó feladatokkal. Ragasszátok össze a dobókockát. Az első dobás jelzi a testrészt, a második dobás pedig azt, hogy mit is kell tenned. Használjátok a fantáziátokat is.

Ez a könnyed feladat bevethető akkor, mikor kicsit eltávolodtatok, nincs időtök egymásra vagy a gyerekek miatt nem tudtok randizni menni.

randiprogram, párkapcsolati társasjáték

6. INTIM RANDI

Rázzátok fel a hálószoba kalandjaitokat ezzel az izgalmas csomaggal. Legyen újra perzselő az éjszakátok, kerüljetek ismét közelebb egymáshoz. A csomag segítségével könnyen egymás tudtára adhatjátok vágyaitokat. Forró üzenetek, izgalmas feladatkártyák segítenek abban, hogy tökéletes legyen az este… vagy éppen az egész napotok.

letölthető játék szerelmesekne

7. IGAZ VAGY HAMIS A HÁLÓSZOBÁBAN

Ezzel az intim kérdéseket tartalmazó  randiprogrammal garantáltan pezsgő pillanatokat élhettek át. Vigyázat, csak őszintén! Az előre megírt  kérdéskártyák segítségével ki kell találni, hogy rátok mennyire igaz a felvetés…vagy éppen hamis?

A kártyák mellett találtok feladatlapokat is, melyeken azt is meg kell tippelni, hogy szerinted a párod milyen választ adhat a kérdésekre. Az győz, aki többet talál el helyesen.

randiprogram, párkapcsolati társasjáték

8. FORRÓ PONTOK

Különleges otthoni randiprogram azoknak a pároknak, akik szeretnék erősíteni az intimitást kettejük között.

Vannak bizonyos dolgok, melyek jól esnek és vannak melyektől kiráz a hideg? De eddig valahogy nem mertél beszélni róla? Több intimitásra vágysz de nem tudod hogyan is közeledj kedvesedhez?

A FORRÓ PONTOK randiprogram segítségével írjátok le a főbb intim pillanataitokat és pontok segítségével jelöljétek meg, hogy mennyire kedvelitek vagy éppen utáljátok ha így közeledik kedvesed feléd.

Sokszor olyan nehezen nyílunk meg még a párunk előtt is. Nos, ez már a múlté, hiszen a feladat segítségedre lesz abban, hogy vágyaidat bátran elmondhasd pironkodás nélkül.

randiprogram, párkapcsolati kártyák

9. FELELSZ VAGY MERSZ

Mennyire vagy bevállalós? Bírod a meredek kérdéseket és a sikamlós feladatokat? Ha igen, akkor ez a játék neked azaz nektek való.

Ha a párkapcsolatotokra is rányomta a bélyegét a bezártság és nincs ötleted már mivel lehetne feldobni a napjaitokat, akkor próbáljátok ki a FELELSZ VAGY MERSZ játékot.

Az egészben az a szuper, hogy mivel nyomtatható formátumban van, akkor veheted elő újra és egészítheted ki amikor csak akarod.

Nos, remélem mostanra már teljesen felpezsdítetted a gondolataidat. Ha belevágnál de nem tudod hogyan reagálna kedvesed, akkor tegyél egy próbát ezzel az ingyenes csomaggal.

romantikus játékötletek

+1 RANDIKALAND

Talán az első olyan könyv, mely elmélet helyett 100%-ban gyakorlati játékokkal segíti a párokat. És természetesen egy egész fejezetet szenteltem az intimitásnak. Tíz játék segít abban, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz és jól megkavarjátok szerelmetek állóvizét.Randikaland 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek könyv