Nyakunkon a Valentin nap, épp itt az ideje beszerezni a csábítás, az örömszerzés kellékeit. Arra gondoltam, hogy lépjünk kicsit túl a csokoládé-virág-étterem hármasán. Olyan izgalmas randi programokat, ajándék ötleteket hoztam ma nektek, melyekkel nem minden nap találkozunk.

Bár mindig azt hangoztatom, hogy ne csak kiemelt alkalmakkor szeressük egymást, azért mégis van valami kedves bája ennek a nagyon szerelmes napnak. Ilyenkor lehet egy kis extra odafigyelés, kedvesség vagy meglepetés. 

Hoztam már 9 különleges ötletet, melyeket még be tudtok szerezni Valentin nap előtt.

1.KIRÁLYI PORTRÉ

Vajon ki ne akart volna kisgyermekként király vagy királynő lenni? Ha csak egyetlen napra is de annyira vágytunk erre. A Királyi portrék segítségével ez az álmotok most valóra válhat. Azért különleges ez a Valentin napi ajándék, mert saját fotótokat láthatjátok viszont királyi pompában vagy akár egy szuperhős szerepében. A csodás képek egyrészt feldobják otthonotokat, másrészt méltó jelképe lehet az összetartozásotoknak.

Elérhetőség: https://www.kiralyi-portre.hu/

ajándék Valentin napra

ajándék pasiknak

2. VALENTIN NAPI BOUDOIR FOTÓZÁS

Uraim, most forduljatok el, a hölgyeknek szól a következő Valentin napi tippem.

Ha olyan ajándékot keresel, mely kimondottan kettőtökről szól, akkor Bokor Richárd lifestyle photographer ajánlatát nézzétek!

A boudoir fotózás tökéletes Valentin-napi ajándék.

Mi lehet személyesebb, meghittebb, mint egy gyönyörű, kézzel készített könyv szenzációs boudoir képekből? – Ez a tökéletes Valentin-napi ajándék mindkettőtöknek.

Hogyan kezdj neki?

Nos, azt gondolom egy ilyen fotózás jó nagy löketet ad egy nő önbizalmának.

A boudoir fotózáshoz bátorságra, és tervezésre van szükség. 

Gondosan ki kell választani a megfelelő fotóst, hogy érzéki és sejtető képek készüljenek, amelyek a legjobb fényben mutatnak meg.

Ne feled, a szerelmednek Te vagy a legcsodálatosabb! 

Örök emlék lesz számodra, de számára ez egy igazán személyes ajándék, amit együtt élvezhettek, és akár szerelmi életeteket is feldobhatja.

A legjobb meglepetés, és élmény mind az ajándékozó, mind az ajándékozott számára.  

Élvezheted a kényeztetéssel, önbizalom építéssel járó napot és azt, hogy milyen érzés szupermodellnek lenni és láthatod ennek a csodálatos napnak az előnyeit egy albumban…

Elérhetőség: www.bokorrichard.hu

ajándék Valentin napra

ajándék pasiknak

3. PÁROS QUAD TÚRA

Nos, ez a program nem csak az adrenalin szerelmeseinek tartogat felejthetetlen pillanatokat. Erdőkön, dűnéken és igazi festői tájakon át futnak a túrák, így nem csak randi programnak tökéletes, hanem egy emlékezetes lánykéréshez is. Ahogyan elmesélte az Ága Quad csapata, volt is erre példa az elmúlt évben.

Ez vár rátok, ha a páros quadozást választjátok:

Quad túránkkal nemcsak egy felemelő offroad paradicsomba kalauzolunk el, de a dűnék, dombok és erdők mentén még az állatvilággal is találkozhattok – utainkat őzek, lovak vagy bivalyok szokták keresztezni.

A túránk során az orgoványi kilátót is érintjük, ahol az alföldi tájban gyönyörködhettek. 

Választható programok:

– Quados versenyíjászat

  • Quadszörf (extrémebb pároknak)

Elérhetőség: https://agasquad.hu/

ajándék ötlet Valentin napra

ajándék pasiknak

4. VIRÁG ÉS ÉKSZER

Ha inkább maradnál a virágos megoldásnál , de azért valami extrát vinnél bele, akkor ajánlom neked a  Jds Budapest virágdoboz ékszerszettjeit. A csodaszép szezonális élő virágokból készült virágtáskára a közepén lévő gyönyörű JDSBudapest ékszer teszi fel a koronát.

Amit érdemes tudni rendelés előtt:

A virágtáska előrendeléssel vásárolható, melynek időtartama minimum 3 nap. Amennyiben ennél rövidebb időn belül van rá szükséged, írj nekünk üzenetet.

Az élő virágokból álló virágtáska kizárólag budapesti kiszállítással rendelhető.

Karláncaink ólom és nikkel mentes hipoallergén rozsdamentes acélból készültek, extra tartós bevonattal.

Elérhetőség: https://jdsbudapest.hu

ajándék ötlet Valentin napra

ajándék pasiknak

5. SZERELMES KOLLÁZS

Vajon a te fejedben hányszor merült fel az alábbi kérdés?

Mit adjak Valentin napon? Mit adjak a páromnak, ha az idén nem valami átlagos ajándékkal szeretném meglepni?

Lehetsz nő, vagy férfi is, az igazán jó Valentin napi meglepetés kitalálása nehéz feladat lehet mindkét félnek, de ez nem lehetetlen.

Ha benned is felmerültek már ezek a kérdések, akkor van egy nagyszerű ötletünk.

Tudjuk, hogy rengeteg élményben és nevetésben volt részed a pároddal, és azt is tudjuk, hogy a legemlékezetesebb pillanatokat megörökítetted a telefonodon. Itt az alkalom, hogy ne csak a telefonodon legyenek meg a kedvenc képeitek, hanem egyedi fényképes vászonkép formájában az otthonotok falán is.

Készíts a legkedvesebb pillanatokból egy vászonképet! Ezen a Valentin Napon adj Kedvesednek valami különlegeset, valami igazán személyre szabottat.

A Valentin napi kollázskészítő alkalmazás segítségével pillanatok alatt összeállíthatod a szívhez szóló és egyedi ajándékodat a legszebb vagy éppen legőrültebb pillanataitokból.

A kollázs mellet a fotoblokk fényképes kockáit is szívből ajánljuk, melyhez most egy extra szív formájú fotoblokk is jár. 

Ezzel készülnek most nektek:

Varázsold el szerelmedet prémium fényképes ajándékkal Valentin napon! Rendelj két darabot, és megajándékozunk téged egy limitált kiadású, szív alakú mini Fotóblokkal! További részletekért keresd fel az oldalunkat: www.fotoblokk.hu

ajándék ötlet Valentin napra

randi programok

6. INFINITY TELEFONTOKOK

Tudtad, hogy a hölgyek imádják a páros dizájnt és gyakran választanak a közös fényképükkel ellátott telefontokot? Nos, az urak már nem rajonganak nagyon ezért az ötletért. De van egy jó hírem! A szuper izgalmas és ezernyi mintával választható tokok küzül biztosan megtalálod azt, aminek kedvesed is nagyon örülne. Ráadásul a beküldött fotódat egy grafikus tüzetesen átnézi, nehogy olyan mozzanat kerüljön rá, ami nem oda való…

Elérhetőség: www.infinitytokok.hu

randi programok

7. SZERETETBESZÉDEK

Anna szavakba önti az érzelmeket. Legyen szó esküvői fogadalomról vagy szívhez szóló szerelmes levélről, garantáltan szem nem marad szárazon.

Így ír Anna a szeretetbeszédeiről: Évek óta foglalkozom azzal, hogy a hozzám fordulók érzéseit,  gondolatait öntöm szavakba és ha szükség van rá, akkor elő is adom az  így megszületett műveket.

Itt olvashatod egyik csodás írását:

https://szeretetbeszedek.blogspot.com/search/label/esküvő

randi programok

8. EGY VONALLAL…

“Szeretnéd meglepni a szerelmed egy olyan ajándékkal, ami különleges de mégis csak nektek készült?! Egy olyan ajándék amit nem találsz meg a boltok polcain. Ez pedig nem más mint egy egyvonalas grafikai rajz, amit a saját közös képetekből készítek el.”

Elérhetőség: https://instagram.com/m.graphicdesign_?utm_medium=copy_link

ajándék ötlet Valentin napra

randi programok

9. RANDI PROGRAMOK EGY ÉVEN ÁT…

Utoljára egy különleges szerelmes könyvet hoztam nektek, a Randikalandot, mely az év 52 hetére tartogat egy-egy izgalmas vagy éppen romantikus randi játékot. Dr. Mészáros Ádám párkapcsolati mediátor ajánlásával:

“Sokan azt gondolják, hogy egy párkapcsolat az évek múlásával törvényszerűen unalmassá, szürkévé válik. Ez a könyv ezt megcáfolva színessé, játékossá, vidámmá tudja varázsolni bárki kapcsolatát. Kifogyhatatlan ötletforrás azoknak, akik szeretnének közelebb kerülni a társukhoz! Minden pár életében és polcán ott a helye!”

Randikaland 52 hét, 52 párkapcsolat-pezsdítő feladat szerelmeseknek könyv

Itt találod a könyvet: https://mylovelynotes.com/termek/randikaland-52-het-52-parkapcsolat-pezsdito-feladat-szerelmeseknek/