Ismét évfordulót ünnepeltek? Már egy ideje keresed a tökéletes évfordulós ajándékot kedvesednek? Először is hadd gratuláljak nektek az évfordulótokhoz! Minden pár életében mérföldkőnek számít egy egy közösen eltöltött év. Van aki ilyenkor nagy dínom dánommal ünnepel van pedig olyan is, aki a meghitt bensőséges örömködésre szavaz. 

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves az arca, elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

Hemingway

Bevallom, én imádom az évfordulókat, mert ilyenkor kicsit vissza tudunk tekinteni, hogy mennyi minden is történt velünk egy év alatt. Feljönnek az emlékek, talán kicsit újra át is éljük a legizgalmasabb kalandjainkat.

Kezdetben még ezernyi ötletünk van, hogy mivel is szerezhetnénk örömet társunknak. Vad és elképesztő ajándékok vagy éppen közös kalandok? Biztosan neked is rengeteg ötlet van/volt a tarsolyodban. Aztán telnek az évek és azt veszed észre egy idő után, hogy egyre nagyobb fejtörést okoz, hogy mivel is lepd meg kedvesed. 

Vagy ragaszkodsz a hagyományokhoz és az évforduló szimbólumának megfelelő ajándékkal kedveskedsz (erről itt írtam bővebben), vagy pedig modernebb formáját választod az ajándékozásnak. Azt tudtad, hogy régen minden egyes házassági évfordulót egy egy anyag szimbolizált? Ebből eredtek aztán az elnevezések pl.: ezüstlakodalom.

Ha modernebb formáját választanád az ajándékozásnak, akkor ez a kis válogatás pont neked való. Összegyűjtöttem néhány különleges évfordulós ajándék ötletet, mellyel biztosan meghitt vagy éppen kalandos perceket élhettek át az évfordulótokon és még azon is túl.

évfordulós ajándékötlet

TOP 7 AJÁNDÉK ÖTLET ÉVFORDULÓRA

(Kattints a nevekre a részletekért!)

  1. AZ ELSŐ ÉVFORDULÓNK
  2. ÉVFORDULÓS AJÁNDÉK BOX
  3. RANDIKALAND EXTRA BOX
  4. 25 DOLOG AMIÉRT SZERETLEK
  5. 25 KALAND AMIT VELED SZERETNÉK ÁTÉLNI
  6. 25 DOLOG, AMIT SZERETNÉM HA MEGTENNÉL ÉRTEM
  7. RANDIKALAND -könyv-

Nos, rajtatok áll, hogy mennyi mindent hoztok ki a fenti játékokból. Mindegy, hogy romantikus vagy éppen adrenalin növelő ünneplésbe kezdtek, a hangsúly kettőtökön, a közösen eltöltött időn van. Jó szórakozást kívánok!