Virtuális nászút?Hogy micsodaaaaa? Kérdezte tegnap a barátnőm. Hát bizony nem őrültem meg de azt hiszem nyitok egy virtuális utazási irodát ifjú pároknak. Hiszen milyen sokan tartották meg idén az esküvőjüket de bizony a hőn áhított “fehérhomokospálmafás” nászútra már nem futotta. Innen jött az ötlet, hogy akkor miért is ne lehetne akár virtuálisan is megteremteni ezt a feledhetetlen kalandot? 

Egy nászút megszervezése nem kis időt és energiát emészt fel. Az anyagi részéről már ne is beszéljünk. Az esküvő tetemes költsége mellett igen csak a pénztárcába kell nyúlni, ha valaki különleges nászúttal szeretné megkoronázni a frigyre lépést. Vagy mégsem?

Vannak, akik állítják, hogy erre nem szabad vagyonokat költeni, hiszen nem az számít hova utazunk, hanem az, hogy együtt vagyunk. A másik tábor pedig, hogy nem spórol a nászúton, hiszen jobb esetben csak egyszer van ilyen az ember életében.

Mi a jó megoldás? Mi számít igazán? Nos, erre nincs jó válasz, hiszen mindenki úgy csinálja, ahogyan neki a legjobb. De akkor mi a csuda ez a virtuális kalandozás?

Mikor a második könyvemet, a Kanapéutazásokat írtam, akkor végigjártam képzeletben az utazás okait, helyeit, módjait, hogy minél szélesebb képem legyen arról, milyen is egy valódi utazás…. Nos, bevallom, elég széles lett az a kép, hiszen mindenki másként, máshogyan és másért utazik. De egy közös van mindenkiben: maga az utazás. 

És itt jött az ötlet a virtuális nászútra. Hiszen olyan sok esküvő zajlott idén és olyan sok pár már nem engedhette meg magának, hogy csodálatos nászúttal pecsételje meg a nagy napot. Nos, én igazából nektek szeretnék segíteni és meginvitállak benneteket egy őrületes, izgalmas világ körüli utazásra úgy, hogy közben ki sem kell mozdulnotok a lakásból. Ennek ellenére milliónyi új élménnyel, kalanddal ismerkedhettek meg. 

A Kanapéutazások könyv segítségével az alábbi országokat járhatjátok be képzeletbeli nászutatok során: Argentínát, Mexikót, Kubát, Kanadát, Izlandot és Finnországot, Törökországot, Egyiptomot, Indiát, japánt és Törökországot

Ugye milyen izgalmasan hangzik? Ráadásul az egész kaland egy valódi utazásra van felépítve. Van speciális útlevél, meg pecsétek, beszállókártya formájú meghívó, tradicionális esthez dekoráció, étel, ital ajánló, zene és film ötletek na és természetesen a páros randi játékokban is bővelkedik a könyv, több, mint 60-at találtok benne.

Szóval ha éppen az esküvő után vagytok és kimaradt idén a nászút, akkor a Kanapéutazások könyv pont nektek szól. 12 országot járhattok be virtuálisan. Kalandok és pihenés, kultúra és kulinári, bolondos és intim játékok nagy beszélgetős programok mind arra várnak, hogy élvezzétek a közös életetek első évét. A könyv ugyanis minden egyes hónapra tartogat egy-egy kalandot. Miért ne tarthatna a nászút egyéven át?? Ez minden pár álma nem igaz?

Gyertek és induljatok el erre az őrült kalandra.

MÉG EGY PILLANAT…

Kanapéutazások, évfordulós ajándék