kanapéutazások randi könyv

MEGHÍVÓK, ÚTLEVÉL, KÉPESLAPOK

Töltsd le a meghívókat és a speciális útlevelet a világ körüli kalandhoz! Ne feledkezz meg az apró borítékokról sem!

Kanapéutazások

ORSZÁGOK

Kattints az adott ország nevére és töltsd le a feladatlapokat annyiszor, ahányszor csak szeretnéd!

BÓNUSZ VIDEÓK

Los Carballos

A Los Carballos egy kubai-magyar családi vállalkozás, amely 2014-ben Budapesten jött létre azzal a nem titkolt szándékkal, hogy nem mindennapi élményt nyújtsunk az embereknek az ételek és a zene fúzióján keresztül. Hitvallásunk szerint az élet nagy eseményeinek egyetlen közös jellemzője van: az, hogy megismételhetetlen! Ezért szeretjük az ilyen eseményeket feledhetetlenné varázsolni, és méltó módon megünnepelni. Magas minőségű gasztroélményt kínálunk céges és családi rendezvényekhez egyaránt. Privátséf szolgáltatásunk keretében pedig házhoz is visszük az „éttermet”.

Szuper hangulatos csapatépítő, illetve a receptes videókat a képre kattintva éred el.

Keresd őket itt: https://loscarballos.com/

YessDance

A YessDance Wedding célja, hogy a speciális, távoktatás alapú programmal juttassa el a bombajó esküvői nyitótáncig azokat a jegyespárokat, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak tánciskolába eljárni. Egy teljeskörű, személyre szabott felkészítés , mely bárhonnan elérhető. Az online és a személyes oktatás kombinációjával pont ugyanolyan nagyszerű nyitótánc érhető el, mint a régebbi, hagyományos módszerekkel. Az általános oktatóanyagainkat, gyorstalpalóinkat hobbi táncosok is nagyon szeretik, ugyanis a való életre tanít meg táncolni. Kezdő tánctudással is elkezdhetitek, gyors eredményt garantál akár 20 perc alatt. Az ajándék videóból megtanulható tánclépésekkel bulikban és lakodalomban is boldogan el tudtok táncolni. Tökéletes otthoni randi program: önfeledt, minőségi idő, tele érzelemmel, s teljes egymásra figyeléssel:) Jó táncolást kívánunk

Keresd őket itt: https://www.facebook.com/YessDanceWedding/

randi programok

MONDD EL NEKÜNK, HOGY TETSZETT!

Szívből kívánom nektek, hogy ezernyi mesés  élményben legyen részetek a könyv használata során és még azon is túl!

Örömmel venném, ha megosztanátok velem a véleményeteket, tapasztalataitokat. Minden üzenetet örömmel fogadok! 🙂

(Kattints a képre és a termékoldal alján meg tudod írni a véleményedet, melyet hálásan köszönök neked! Vagy küldd el üzeneteben a mylovelynotesshop@gmail.com címre)

vélemény