Kanapéutazások -könyv-

4 940Ft

(1 vásárlói értékelés)

Szerelmes ajándék évfordulóra, jeles alkalmakra, vagy csak úgy, mely nem csak egyetlen alkalomra szól, hanem egy életre. Egy izgalmas világkörüli útra invitállak benneteket, mely során 12 országot járhattok be, legalább 96 őrült feladatot próbálhattok ki úgy, hogy jóformán ki sem kell mozdulnotok otthonról.

(szállítási díj: 1490 Ft, GLS futárszolgálattal, 1-2 munkanapon belül)

Leírás

A Kanapéutazások, immár a második párkapcsolat fűszerező könyvem, melyben egy izgalmas virtuális utazásra invitállak benneteket. A kalandok során 12 országot járhattok be, ismerhettek meg picit jobban úgy, hogy ki sem kell mozdulnotok a kanapétokról. Az egyes országok felfedezése mellett több, mint 96 játékos feladat is vár rátok. Sőt, az alábbi szuper bónuszok is mind rád várnak.  Indulhatunk?

Kanapéutazások

Nézd, mennyi minden vár rátok, ha bevetitek A KANAPÉUTAZÁSOK, 96 játékos feladat pároknak című könyvet!

 

 • Lesz minimum 96 izgalmas randi programotok, melyekkel megbolondíthatjátok a hétköznapjaitokat. Ha egy kicsit is kreatívak vagytok, ennél sokkal többet hozhattok ki a könyvből.
 • 12 országot ismerhettek meg igencsak különleges módon.
 • Az évfordulótokra különleges ajándékkal lepheted meg kedvesed, mely egy alkalom helyett egy egész évre szól…vagy annál is többre.
 • A 12 országot átölelő virtuális utazás során számtalan izgalmas kalandot élhettek át, melyekkel garantáltan megfűszerezhetitek a mindennapjaitokat.
 • Rajtatok áll, hogy fűszerként vagy gyógyszerként használjátok a randifeladatokat.
 • Ha kisgyerekes szülők vagytok, könnyedén otthonotokba varázsolhatjátok a kedvenc randizós programjaitokat. Így biztosan nem kell lemondanotok a romantikázásról sem.

HOGYAN IS LEHET HASZNÁLNI EZT A KÜLÖNLEGES KANAPÉUTAZÁSOK CÍMŰ KÖNYVET?

Országok

Úgy állítottam össze az úti célokat, hogy mindenki megtalálja benne a kedvé- re valót, bejárhatjátok vele mind az öt kontinenst. Hegyvidék vagy tengerpart, kulinária vagy kirándulás, a lényeg, hogy magadba szívhasd az adott kultúrát, el- kalandozhass idegen és néha ismeretlen tájakon. Ezekbe az országokba utazhattok: Argentína, Mexikó, Kuba, Kanada, Izland, Finnország, Skócia, Törökország, Egyiptom, India, Japán, Ausztrália.

Kettesben vagy többesben?

Úgy terveztem a Kanapéutazások könyvet, hogy bevethető legyen akkor is, ha csak kettesben vagytok, de akkor is, ha nagyobb baráti összejövetelt szerveztek. Így igazán megbolondíthatjátok a partit különleges játékokkal, tematikus estek- kel.

A játék menete

1. Meghívó

Minden egyes utazás ezernyi kalandot és játékot rejt magában. A tematika egy valódi utazásra épül fel. Tehát az első lépés, hogy válaszd ki az úti célt. Ha ez meg- van, jöhet a beszállókártya formájú meghívó, amelyet átadhatsz kedvesednek, ha éppen meglepetésnek szánod ezt a könyvet. Sőt, a legtöbb feladatot úgy tervez- tem, hogy akár egész baráti társaságok is jól szórakozhassanak. Így ha vendég- séget szerveztek, akkor csak nyomtassátok ki a meghívókat, és invitáljátok meg barátaitokat is egy őrült utazásra, az otthonotokba. A meghívókat és a kanapé- utazásokhoz érvényes speciális útleveleket a QR-kód segítségével tetszőleges példányban tudjátok kinyomtatni.

2. Indulás!

Felszállás után, hogy gyorsabban teljen az idő, jöhet 15 kérdés, melyeket meg- vitatva, átbeszélve el is érkeztek a célállomásig. Összesen 180 kérdés található a könyvben. A QR-kódot beolvasva egyben is letölthetitek őket, így ha áthívjátok a barátaitokat egy kis szórakozásra, akkor könnyedén bevethetitek ezeket a beszél- getős kérdéseket.

3. Érkezés!

Elfoglaltátok a szállást? Pihenjétek ki az utazás fáradalmait, tegyétek ki a „Ne za- varj!” táblát, és jöhet egy kis huncutság. Ebben a részben intimitást erősítő felada- tokat, játékokat találtok.

4. Kalandozzunk!

Ha már kipihentétek magatokat és feltöltődtetek, akkor jöhet az igazi kaland! Egy utazás lelkét a kirándulások adják, amelyekkel megtöltitek a kalandot. A virtuális túrák segítségével bejárhatjátok a helyi múzeumokat, megnézhetitek a neveze- tességeket. Az itt felsorolt túrák mindegyike virtuálisan ingyenesen megnézhető.

Jöhet a kulináris kalandozás? Ismerjétek meg az adott ország ételeit, italait, zenéit, és találtok még jó néhány szórakozási ötletet is. Olyan ez, mintha éppen egy helyi tradicionális esten lennétek. Ne feledkezzetek meg a dekorációról sem! Ez utób- bihoz a Pinterest-oldalamon rengeteg ötletet találtok. Minden egyes feladatnál jelzem is, hogy hol vannak ezek a csemegék, amelyek segítségével könnyedén varázsolhattok akár karibi hangulatot is az otthonotokba.

5. Üdvözlet a nyaralásról

Nincs nyaralás képeslap, levél nélkül. Ebben a feladatban levelet kell írnotok saját magatoknak, amelyet majd 1, 2… 12 hónap múlva bonthattok csak fel. Az apró borítékokat a QR-kód segítségével le tudjátok tölteni, és miután megírtátok, be tudjátok ragasztani az adott ország feladatához.

6. Szuvenír

Ugye nem feledkeztetek meg a szuvenírekről sem? Ebben a részben közösen kell alkotnotok valamit, vagy virtuális ajándékokat begyűjtenetek, ami az adott országhoz kapcsolódik.

7. Nosztalgiázzunk!

Ha kellőképpen elfáradtatok az utazás során, vagy éppen teljesen feltöltődte- tek, akkor jólesik egy kis nosztalgiázás. Ebben a részben az lesz a feladat, hogy a kvízkérdésekre megtaláljátok a helyes választ. Aki több mindenre emlékszik, bizony jutalomban részesül.

Nos, láthatjátok, hogy igen izgalmas és kalandos utazásokra számíthattok. Bele sem tudok gondolni, hogy hányszor fogtok majd hangosan felnevetni vagy meg- hatódottan egymás karjai bújni az utazás során. Szívből kívánom, hogy valóban nagy élmény legyen számotokra ez a képzeletbeli utazás!

 

Kiadó: Optiszerszám Kft.

Kanapéutazások 12 ország, 96 izgalmas randi játék pároknak

ISBN 978-615-01-6211-9

Kanapéutazások -könyv- termékről 1 értékelés

 1. Luca (megerősített tulajdonos)

  Még ugyan nem próbáltam ugyan ki hiszen csak ma érkezett de bele bele nézegettem:)
  Nagyon szép a grafika és nagyon igényesen van kialakítva. Rengeteg szórakoztató feladat van benne. Biztosan nem fogunk unatkozni!!
  Nagyon köszönöm és maximálisan ajánlom❤️

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Cím

Go to Top