Egyre közeledünk a meghitt, néha már már cukormázas ünnepi időszakhoz, mikor több idő jut egymásra, kiengedhetjük a gőzt és végre önfeledten élvezhetjük a karácsonyi varázslatot. Remek alkalom arra, hogy barátok hívjunk, jókat főzőcskézzünk, nagyokat játszunk vagy éppen világmegváltó gondolatokat osszunk meg egymással.

“DE!  Jön a kérdés, hogyan is szervezzünk olyan házibulit ami nem csap át ásítozásba?”

Mára hoztam nektek jó néhány szuper ötletet arra, hogy mivel is dobhatjátok fel egy egy ilyen összejövetel hangulatát.

1. Közös főzés

Igazán jó kis csapatépítő feladat ha közösen készítitek el a menüt. Akár a házigazdánál, akár kettesben otthon és csak a végeredményt tálalva, a hangulat garantált. De mi lenne ha megbolondítanátok a sütést, főzést még mielőtt hozzákezdenétek? Nos, a Titkos összetevő  játékcsomag segítségével ez könnyedén fog menni. A parti előtt húzzon minden pár/család két-három titkos összetevőt, 1 menüt, egy nemzetet a kártyákból. Ez lesz az irányadó, hogy mit kell majd készíteni a bulira. Otthon szépen kettesben vagy akár a gyerekekkel közösen neki lehet állni összehozni a finom falatokat. Ami a nehezítő kártyák segítségével igazán különlegesre is sikeredhet. Az összejövetel izgalmát fokozza egyrészt, hogy nem tudni ki milyen fogással készül, a titkos összetevők, nemzetek miatt pedig különleges ízélményre is számíthattok. A vacsora végén pedig lehet értékelni a végeredményt és díjat is kiosztani.

otthoni randijáték

2. Tematikus est

Ha a megszokott beszélgetős, nasizós estéket szeretnétek feldobni egy kis újdonsággal, akkor bizony rendezzetek tematikus estet. Kalandozzatok el mesés tájakra egy este erejéig. Készítsetek a kiszemelt országnak megfelelő dekorációkat, menüt, hallgassatok közben autentikus zenéket, vagy nézzetek filmeket az adott országgal kapcsolatban. Ha nincs ötleted, hogyan is zajlik egy ilyen est, akkor segítségedre lehet a Kanapéutazások könyvem, mely 12 országba kalauzol virtuálisan, 96 izgalmas játékkal fűszerezve. Elkalandozhattok. Argentínába, Mexikóba, Kubába, Kanadába, Izlandra, Finnországba, Skóciába, Törökországba és Egyiptomba, Indiába, Japánba na és a végén Ausztráliába.

Nos, micsoda izgalmas programnak ígérkezik pl. egy karibi utazás a téli hónapokban.

Kanapéutazások ajándék évfordulóra

3. Vidám beszélgetések

Nem hiányozhatnak egy buliról a nagy beszélgetések sem. Nyilván egy egy ilyen buli alkalmával inkább a vidámabb témák kerülnek előtérbe. Ráadásul meg is bolondíthatjátok az egészet, ha irányított kérdéseket csempésztek bele a traccspartiba. Ilyen pl. a Beszélgetősdi  csomag 100 irányított kérdésével. Meghökkentő vagy éppen megdöbbentő a kérdés? Vigyázat, csak őszintén. Mire a száz kérdés végére juttok, garantáltan átéltek izzasztó és nagyon vidám pillanatokat is.

Beszélgetősdi

Nos, a fenti ötletek segítségével garantált a jókedv és a szórakozás egy családi vagy baráti összejövetel alkalmával. Élvezzétek ki, hogy együtt vagytok, lazítsatok és töltsétek meg szíveteket szeretettel. Én csupán ezt kívánok nektek! Jó szórakozást!