Bár már nagyon vártuk az ünnepi szezont a maga varázslatos csillogásával, ízeivel de a vele járó tülekedést a boltokban, a stresszt már kevésbé. Tudatos tervezéssel hagyd hátra a kellemetlen érzést és élvezd a karácsonyi hangulatot. Hoztam is mára 5 olyan azonnal bevethető praktikát, mely viszonylag kis időt igényel de a hatása annál nagyobb.

Romantikázni jó, amire nem csak a nők, hanem a férfiak is éppen úgy vágynak. Legalább is nagyon sokan. Éppen ezért arra gondoltam, ma csupa olyan ötletet hozok nektek, melyekkel egy kis extra romantikát tudtok becsempészni az év  végi nagy hajrába. Ezekkel az apró játékokkal még akkor is tudtok közös romantikus perceket átélni ha éppen nagyon nincs felesleges időtök…csupán napi 10 perc…annyi bizonyára akad.

  1. A fagyöngy alatt

Függessz fel a lakás több pontján fagyöngy csokrocskákat. Így ha éppen mind a ketten alatt álltok, remek lehetőség a csókra. Minél több fagyöngy, annál több csók.

2. Ünnepi szexy bakancslista

Bizony ez a jó kis program bevihető a hálószobába is. Hogy emeljük a tétet, írjatok össze fejenként 3-3 olyan izgalmas kívánságot, melyet az ünnepek alatt biztosan ki akartok próbálni.

3. Apró gesztusok

Lepd meg kedvesed olyan apróságokkal, melyeket te készítettél. Az apró szívességek egy stresszesebb időszakban különösen jól jönnek.

4. Tánc, tánc, tánc…

Összebújós tánc a nappaliban. Mit szólsz hozzá? Tegyetek be karácsonyi muzsikákat és élvezzétek egymás társaságát. Az sem baj, ha csak egy szám erejéig tudtok összebújni.

5. Hangulatvilágítás

Lámpa helyett gyertyafény. Elő a gyertyákkal a közös vacsorához, fürdőzéshez és élvezzétek egymás társaságát. Vigyázat! Kütyüket szigorúan tilos elővenni.

Nos, a fentiekből is látszik, hogy milyen egyszerűen be tudjátok csempészni az extra romantikát az év végi nagy hajrába. A kapcsolatotok meg fogja hálálni az már biztos.

Ha extra ötletetek van, ami nektek nagyon is bevált, akkor ne tartsátok magatokba, hanem osszátok meg velünk, hadd inspirálódjunk.