TERMÉK TESZTELŐ SZERELMESEKET KERESÜNK!

Feldobnád a szerelmi életedet de eddig nem merted kipróbálni a párkapcsolat pezsdítő játékokat? Itt az ideje, hogy változtass a szürkeségen és az egyhangúságon.
Ehhez megadjuk neked a segítséget és most kockázat mentesen próbálhatod ki a neked tetsző nyomtatható PÁRKAPCSOLAT PEZSDÍTŐ játékot.
A feladat nagyon egyszerű az eredmény pedig magáért beszél.

Termék tesztelőket keresünk nyomtatható párkapcsolat pezsdítő játékainkhoz. Szeretném ha minél szélesebb körben megismernétek azokat a játékokat, melyekkel megfűszerezhetitek a mindennapjaitokat.

A My lovely notes shopban az alábbi 10 féle nyomtatható játékot találod meg. Ezek közül azt, amelyik a legjobban tetszik most ingyenesen kipróbálhatod.  No, azért cserébe kérünk egy kis szívességet tőled. Mondd el a véleményed, készíts videót, fotót. Ugye milyen egyszerű az egész. Nektek lesz egy szuper estétek, sok sok párnak pedig inspirációt nyújthattok, hogy ti hogyan dobjátok fel a mindennapjaitokat. Szerintem mindannyian nyerő helyzetbe kerülünk.
Mit is kell tenned, hogy te is MY LOVELY NOTES TESZTELŐ legyél? Olvasd el az alábbi részleteket a játék menetéről.

A FELADAT:

  1. Válaszd ki a www.mylovelynotes.com shopban található 10 nyomtatható párkapcsolat pezsdítő játék közül azt, amelyik neked a legszimpatikusabb vagy kattints itt a játék nevére:

    1. Nyisd ki amikor  (nagyobb csomag része)
  2.  Írd meg nekem a mylovelynotesshop@gmail.com címre a csomag nevét és azt, hogy miért szeretnéd kipróbálni és én elküldöm neked a csomagot.
  3. Miután megkapod ingyenesen a csomagot a feladatod annyi lesz, hogy dokumentáld az előkészületeket, érzéseidet, véleményed a játékról és természetesen az átadást és a hatást, amit kiváltott.Csak akkor jelentkezz ha tudod vállalni a feltételeket és 10 napon belül a beszámolót (szöveg+fénykép vagy videó) meg tudod küldeni.

  4. Szöveges és videós, fényképes beszámolót is kérnénk.
  5. Örömmel vesszük észrevételeidet, javaslataidat is.
  6. Fontos, hogy hozzájárulj majd ahhoz, hogy véleményed/fényképed felkerüljön a www.mylovelynotes.com weboldalára, Facebook és Instagram oldalára.
Kérlek csak akkor jelentkezz ha mind 6 fenti ponttal egyet is értesz és hozzájárulsz a véleményed közléséhez
Jelentkezés határideje: 2021. március 19. péntek

FONTOS RÉSZLETEK

  • Kérlek csak akkor jelentkezz ha:
  • Hozzájárulsz véleményed, fényképeid névvel történő megjelentetéséhez web, FB és Instagram oldalunkon
  •  10 napon belül tudod vállalni, hogy megküldöd nekünk a  beszámolódat emailben (kép/video+szöveg)
  • Elolvastad az Adatkezelési szabályzatunkat (alul belinkeltem)
  • Megértetted és elfogadtad a tesztelés menetét
  • Kérlek vedd figyelembe, hogy ez nem csak egy ingyenes lehetőség, így ne élj vissza a bizalmunkkal.
  • A nyomtatható játékok továbbitása, másolása, értékesítése, sokszorosítása vagy üzleti célra való felhasználása szigorúan tilos, jogi következményeket von maga után. A termékek szerzői jovédelem alatt állnak.
  • Egy személy csak egy nyomtatható játékot tesztelhet.
  • A nyomtatható játékokat teljesen ingyenesen kapod meg de cserébe vállalod, hogy terméktesztet írsz róla.

Várjuk tehát a szuper beszámolókat, videókat és fényképeket! A leglelkiismeretesebb tesztelők pedig VIP MY LOVELY NOTES TESZTELŐkké válhatnak, akik a jövőben premier előtt kipróbálhatják és véleményezhetik majd a legújabb termékeinket. Érdemes tehát komolyan venni ezt a “munkát”.  Persze a legfontosabb, hogy szuperül érezzétek magatokat és felrázzátok kicsit a párkapcsolatotokat.

A beszámolók, fényképes vagy videós tartalmak csak saját használatra lesznek. Azokat harmadik félnek nem adjuk tovább. Semmilyen adatodat nem kérünk el, hiszen itt a főszerep a romantikáé. Teljesen minden fiú vagy lány vagy, idős vagy fiatal.
Azonban mielőtt döntenél, kérlek olvasd el az